Nieuws

Een hele goede reden om vroeg in te schrijven..

Een hele goede reden om vroeg in te schrijven

Zoals velen al zullen weten, de tweejaarlijkse show der Nederlandse hondenrassen oftewel DE NATIONALE gaat door en wel op zaterdag 29 Juni 2019 in de Hanzehal te Zutphen.
Als organisatoren willen wij deze dag samen met u tot een feest maken voor hond en eigenaar.
We hebben inmiddels al meerdere sponsoren weten te vinden die zeer gemotiveerd zijn en royaal over de brug zijn gekomen.

• Als eerste het voermerk BRIT welke voor IEDERE ingeschreven hond een 3 kg. verpakking ter beschikking stelt en daarbij voor de beste reu en teef van ieder ras als extra een 15 kg. zak voer.
• Tevens een royale bijdrage van € 500.00 van een liefhebber van de Nederlandse hondenrassen als ondersteuning voor ons werk. Te besteden voor deze show.
• Een donatie van schilderes mevr. Rachelle van Nes welke fantastische dier- portretten maakt in opdracht en welke zeer geliefd zijn. We hebben in goed overleg met de gulle gever van het geld en mevr. van Nes besloten om bij haar een groot schilderij te bestellen.
Waarbij mevr. van Nes bereid was om voor het bedrag van € 500,00 een groot schilderij te leveren met de maat 80 x 100, hetgeen normaliter veel meer kost. Dit verheugt ons zeer.
• Diverse sponsoren hebben al fantastische prijzen ter beschikking gesteld voor de verloting die gehouden wordt op de dag zelf. Kwaliteitsprijzen.

Wat maakt deze show nog mooier buiten alleen al het feit dat u alle prachtige Nederlandse hondenrassen bij elkaar kunt zien en de kans om met uw hond deel te nemen met zoveel honden van 1 ras?

Dat zullen we toelichten.

Rachelle van Nes kunstenaar achter de naam Huisdier Schilderij.

• Onder de inschrijvers die vóór 31 December 2018 23.59 uur hun hond inschrijven zal een prachtige prijs worden verloot.
En wel een schilderij van de hond van de deelnemer die ingeschreven heeft in 2018, een zgn. kopstudie. Gemaakt door mevr. Rachelle van Nes, www.huisdier-schilderij.nl
De trekking hiervoor zal in de eerste week van Januari 2019 geschieden door notaris Soons, kantoorhoudend in Heteren, die dit geheel belangeloos zal doen.
• Er zal een prijs beschikbaar gesteld worden voor de inschrijver die het verst weg woont. Deze dient met hond aanwezig te zijn. De uitslag zal op de dag van de show bekend gemaakt worden.
• voor de oudste ingeschreven hond van de show zal er een mooi geschenk ter beschikking gesteld worden.

Hopelijk mogen we u met uw hond(en) begroeten als deelnemer aan deze bijzondere show.

Heeft u ideeën of wilt u ons iets vragen… schroom dan niet en benadert u ons via het contactformulier.

Nog niet ingeschreven? Doe dat via: https://nhsn.nl/inschrijven-nationale/

Top