Nieuws

(Tropisch) warm.

We hadden wel verwacht dat iedereen warm zou lopen voor de derde editie van DE NATIONALE, maar dat het zo warm zou gaan worden, dat had nu ook weer niet gehoeven.
Als we de weersvoorspellingen mogen geloven wordt het (tropisch) warm tijdens DE NATIONALE. De beheerder van de sporthal heeft ons verteld dat het goed vertoeven is in de hal en de ventilatie zal die dag volop draaien. De ijsjesvoorraad zal flink worden aangevuld. Daarnaast zijn er badjes en waterslangen om de honden (en baasjes) af te laten koelen. 
De keurmeesters die mogen keuren tijdens onze NATIONALE zijn met zorg geselecteerd en hebben het welzijn van de hond op de allereerste plaats staan. Als u met een hond de ring inkomt waarvan de vacht nog nat is dan wordt u daar niet op afgerekend.
En verder is het natuurlijk belangrijk dat u als eigenaar het welzijn van uw hond op de eerste plek zet. Het is een binnenshow waarbij het in de hal koeler is dan buiten. U kunt uw koelmat meenemen, zorgen voor fris drinkwater en uw hond niet onnodig veel heen en weer laten lopen.
Met deze maatregelen wordt het voor honden en eigenaren een dag om nooit te vergeten en waar met veel plezier aan terug gedacht wordt.

Top