Nieuws

Bent u de gelukkige!!

Bent u de gelukkige!!

Op donderdag 10 januari 2019 heeft door notaris Soons, kantoorhoudend te Heteren de trekking plaats gevonden voor de zgn. kopstudie gemaakt door Rachelle van Nes. De honden die in aanmerking kwamen voor deze mooie prijs, waren de honden die ingeschreven waren voor 31 december 2018 23:59:59.

Dat er een Drentsche Patrijshond als winnaar uit kwam was niet voorspelbaar, maar met een deelname van 50% Drentsche Patrijshonden onder de vroege inschrijvingen was de kans wel groot te noemen.

Het bestuur/commissieleden van DE NATIONALE hebben besloten i.v.m. het 5 jarige bestaan van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland (DPHCN) de WINNAARSCHEQUE op de Algemene ledenvergadering gehouden op 22 januari te overhandigen aan de desbetreffende exposant van de winnende Drentsche Patrijshond. Op deze avond zal namelijk ook de liefhebber van de Nederlandse hondenrassen aanwezig zijn, die door middel van een royale bijdrage van € 500.00 dit project in samenwerking met de donatie van schilderes mevr. Rachelle van Nes deze zgn. kopstudie verwezenlijkt hebben.

U zult dus nog even moeten wachten om te weten of u de gelukkige bent!! Dat het een Drentsche Patrijshond is dat is zeker.

Nog niet ingeschreven? Doe dat via: https://nhsn.nl/inschrijven-nationale/

Top